No konecne pisem j som sa konecne dostal k tomu lebo ostava mi len ukladat fotky.dnes bolo celkom fajne vstali sme o 7:00 bez budika samo sa nam prestavilo v hlave vykupal som si konecne slapky a vysli sme z hotela do restauracie ktora je na zadnom dvore hotela pri ranajkach sme stravily 2hodiny standard vypisovali sme este pohladnice posledne z poslednych.Indiske znamky nelepia takze sme pouzyli med ktory sme mali na ranajky drzi fajne.Po tazkom rane sme vysli hladat skutre ,nasli sme 100rupii co je 70skk na 24hodin ale bez paliva.Na 4 skutroch sme sa vybrali do dajakej svetine ci co to bolo 10 km zajalo nam to 3 hodiny tam a spet,Magda a Silvia mali mensiu nehodu vysipali sa napiesku nic sa nestalo horsie dopadol Vojto z Ulou ktory tiez mali nehodu ale Vojto sa trosku oskrel a skuter si odniesol rozbytu smerovku.Teraz sme na veceri no ja nesom bo som tu ale odbehujem z restauracie zhadzovat fotky aby ste sa mali naco pozerat.Zajtra chceme vstat skvor ale uvydime ci sa podary,idem jest tak sa majte papa lucek